Campionii mondiali ai dansurilor irlandeze, turneu în România !

Afis-RHYTHM-OF-THE-DANCE---turneu-nationalRomânii din Constanţa, Suceava, Iaşi, Bucureşti, Braşov, Cluj şi Timişoara se vor putea bucura în luna aprilie de un spectacol unic! Compania Naţională de Dansuri a Irlandei va prezenta spectacolul Rhythm Of The Dance în şapte oraşe din România, în perioada 24-30 aprilie 2015!

Rhythm Of The Dance este genul de spectacol pe care trebuie să-l vezi cel puţin o dată în viaţă. 5 milioane de persoane din peste 50 de ţări se pot lăuda că l-au văzut deja, povestea celţilor şi a druizilor îmbinând perfect arta dansului, măiestria şi imaginaţia cu talentul dansatorilor şi cele mai performante tehnici de sunet şi lumină!

Spectacolul, ce ţine aproximativ două ore, este o incursiune în lumea dansurilor tradiţionale celtice, un poem epic ce descrie călătoria celţilor de-a lungul timpului, un liant ce uneşte vechea artă celtică şi arta contemporană cu cele mai moderne tehnici şi efecte speciale.

Încă de la înfiinţare, în 1999, protagoniştii Rhythm of the Dance în frunte cu Mark C. Tynan, coregraful care a creat spectacole pentru celebrul Michael Flatley, au strâns în jurul lor milioane de fani şi au susţinut turnee pe tot mapamondul. La Suceava ei vor evolua pe 25 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele se găsesc în reţeaua Biletoo, la magazinele Flanco şi în Librăriile Librarium. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe www.biletoo.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: