Astăzi, la Biroul francez de la Casa Prieteniei

Filmul „Les Fugitifs”, cu Gerard Depardieu

Dacă e miercuri, Biroul Francez de la Casa Prieteniei invită, din nou, francofonii şi francofilii la o vizionare de film, astăzi fiind vorba despre filmul „Les Fugitifs”, începând cu ora 18; intrarea este liberă.

„Avându-l în rolul principal pe Gérard Depardieu, filmul este o comedie care prezintă povestea lui Lucas care, ieşit din închisoare, este decis să devină om cinstit. Dar planurile lui sunt date peste cap de fatala întâlnire cu François (Pierre Richard). Încercând să atace o bancă, pentru a obţine banii necesari creşterii fiicei sale, François îl ia pe Lucas ostatic. Poliţia nu crede că fostul hoţ e nevinovat şi porneşte pe urmele lor” au transmis reprezentanţii Biroului.

Reamintim că, în fiecare miercuri, în cadrul Zilelor Francofoniei, Biroul Francez Suceava oferă celor interesaţi un program care include clubul de lectură pentru elevi şi studenţi, proiecţii de film destinate publicului larg, conferinţe, dezbateri, audiţii de muzică franceză, expoziţii tematice, cursuri de învăţare a limbii franceze pe grupe de vârstă.

Programul săptămânal şi toate evenimentele organizate de Biroul Francez sunt anunţate pe o pagină de Facebook special creată: www.facebook.com/biroulfrancez.casaprieteniei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: