Conferinţa „Eminescu întru adevăr” se amână

Criticul literar Theodor Codreanu, eminescolog, şi scriitorul Mugur Vasiliu urma să-şi lanseze astăzi, de la ora 18, la USV (sala Auditorium), cărţi apărute anul trecut, într-o manifestare organizată de asociaţiile „Bucovina profundă” şi „Sfinţii români”, Editura Scara (la care au fost publicate volumele respective), având ca partener ASCOR. Este vorba despre „Eminescu incorect politic” de Theodor Codreanu (care s-a aflat la Suceava şi în urmă cu o lună, în calitate de preşedinte al juriului Festivalului „Mihai Eminescu”) şi de „Refugiul sfinţeniei” de Mugur Vasiliu. Lansările erau subsumate conferinţei „Eminescu întru adevăr”, în cadrul căreia urma să se pronunţe şi criticul literar câmpulungean Ion Filipciuc.

Ulterior, din partea Asociaţiei „Bucovina profundă”, Mircea Puşcaşu a anunţat amânarea cu „două-trei săptămâni” a manifestării, din cauză că Th. Codreanu nu putea să sosească azi la Suceava. Noua dată a evenimentului urmează a fi comunicată în curând.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: