Gheorghe Flutur:

Fuziunea PNL-PDL până la ultima organizaţie locală se va încheia în martie

Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur

Secretarul general al PNL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, duminică seara, că fuziunea dintre PNL şi PDL până la cea mai mică organizaţie locală se va finaliza până la sfârşitul lunii martie.

Flutur a spus, într-o emisiune de la B1 Tv, că la Consiliul Naţional al PNL s-au stabilit două direcţii importante, una fiind de finalizare a fuziunii „până jos” la organizaţiile de bază, proces care se va încheia la sfârşitul lunii martie.

El a mai spus că o altă decizie importantă este pregătirea intrării la guvernare a PNL.

„Aşa cum arată sondajele şi votul pentru Klaus Iohannis, există o aşteptare din partea populaţiei pentru ca PNL să preia guvernarea şi ne pregătim. Prudent” a spus Flutur.

El a arătat că cele două grupuri PNL şi PDL au fuzionat, după ce miercuri Tribunalul Bucureşti a hotărât fuziunea PNL-PDL.

„Suntem convinşi că majoritatea parlamentară va veni” a mai declarat Gheorghe Flu-tur.

El a arătat că există şi probleme în PSD legate de lipsa unei analize interne.

„Se întârzie analiza în PSD. O masă mare de parlamentari e nemulţumită” a spus Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: