În 2015

Judeţul Suceava nu va înregistra un boom al locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava nu prevede, pentru anul 2015, o creştere semnificativă a locurilor de muncă vacante din judeţ.

Anca Capverde, purtător de cuvânt al instituţiei, este de părere că numărul posturilor disponibile va fi similar celui din anii trecuţi. Capverde opinează că, totuşi, şomerii suceveni vor avea şanse la angajare, atât în ţară, cât şi în străinătate. Ea spune că, în acest din urmă caz, este consemnată o revigorare a cererii de mână de lucru.

Locurile de muncă sunt cele pe care le cunoaştem şi din anii trecuţi. Nu e o dezvoltare economică în care să avem mai multă încredere în această perioadă. Nu credem că va fi aşa un boom al locurilor de muncă vacante şi o cerere foarte mare. Nu am vrea să îi descurajăm pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, pentru că locuri de muncă din ce în ce mai multe sunt în plan european. Chiar şi ţările vecine au început să se dezmorţească din acest punct de vedere” a reliefat Anca Capverde.

În judeţul Suceava, sunt scoase la bătaie, în această perioadă, 31 de locuri de muncă vacante, în diverse domenii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: