Ovidiu Milici, vicepreşedintele PMP Suceava:

Traian Băsescu este foarte aproape de PMP

> E o chestiune de timp foarte scurt până când se va oficializa intrarea lui în partid

 Vicepreşedintele PMP Suceava, Ovidiu Milici, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, va oficializa, cât de curând, intrarea în Partidul Mişcarea Populară.

„Din câte ştiu şi din ceea ce am vorbit cu colegii mei din organizaţia judeţeană şi din conducerea centrală, dl Traian Băsescu este mai aproape decât credeţi de PMP, chiar dacă acest lucru nu a mai fost văzut pe ecranele televizoarelor” a spus liderul PMP Suceava.

El a explicat că atunci când s-a discutat că Traian Băsescu va veni la sediul PMP pentru a prelua biroul ce îi fusese pregătit a renunţat pentru că era „prea multă zarvă, prea multă forfotă” şi că nu a dorit aşa ceva.

„Este o chestiune de timp foarte scurt până când se va oficializa” (intrarea lui Traian Băsescu în PMP) a spus Milici.

El a apreciat că, la Congresul PMP, Traian Băsescu se va afla în acest partid şi că el personal îl va vota pe Băsescu pentru poziţia pe care va candida.

Ovidiu Milici a mai anunţat că, în luna februarie, se va organiza Conferinţa judeţeană a PMP Suceava, la care vor participa 450 de delegaţi din judeţ pentru a da autoritate conducerii alese.

La funcţia de preşedinte PMP Suceava ar urma să candideze actualul preşedinte Corneliu Popovici. Milici va candida pentru una din funcţiile de vicepreşedinte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: