Lucian Harşovschi:

„Vrem înfiinţarea unei comisii de analiză care să informeze urgent CL despre starea SC Termica şi a managementului de acolo”

Lucian harsovschiLucian Harşovschi, liderul grupului liberal din Consiliul Local Suceava, coprim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale PNL Suceava, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă:

„Se înmulţesc cererile de faliment şi ne îndreptăm spre inevitabil. Consilierii PNL au reuşit în noiembrie să îl mandateze pe Lungu să vină să prezinte dacă a reuşit să obţină de la Guvernul Ponta o derogare, OUG, ca sucevenii să nu rişte să rămână în frig. Din presă am aflat că s-a făcut o adresă către prefect care a spus că nu e bază legală. De aceea am solicitat un memorandum prin care să transferăm 157 de oameni de la Termica în subordinea Primăriei”.

„Cerem primarului, conducerii judeţului şi majorităţii din CL, realizată în jurul PSD, să intervină. E nevoie ca sucevenii să nu mai stea în frig. Solicităm colegilor din CL demararea unei noi proceduri de licitaţii, pentru ca Primăria să scape de povara Termica şi de distribuţia agentului termic. Peste 300 miliarde de lei s-au dus în 2014 la Termica. Vrem înfiinţarea unei comisii de analiză care să informeze urgent CL despre starea SC Termica şi a managementului de acolo” a spus Lucian Harşovschi, fost viceprimar al municipiului Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: