Dorna Arini, polul frigului din judeţul Suceava !

> Termometrele au arătat ieri minus 30 de grade Celsius

termometru-dorna-ariniComuna Dorna Arini a fost, joi dimineaţă, polul frigului din judeţul Suceava, termometrele coborând aici până la minus 30 de grade Celsius.

Potrivit prefectului de Suceava, Florin Sinescu, cea mai scăzută temperatură din această iarnă a fost înregistrată în judeţ joi dimineaţa, la ora 5, de minus 30 de grade Celsius în comuna Dorna Arini, iar cea mai ridicată temperatură a fost de minus 17,8 grade Celsius, în oraşul Siret.

Cel mai gros strat de zăpadă, de 32 de centimetri, este în comuna Brodina.

În municipiul Suceava, cea mai scăzută temperatură a fost de minus 19 grade Celsius şi s-a înregistrat tot joi dimineaţa, la ora 7. La Suceava, stratul de zăpadă este de şase centimetri.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai arătat că în comuna Crucea s-a format un pod de gheaţă pe râul Bistriţa, pod de gheaţă care a schimbat cursul apei spre o locuinţă şi a precizat că în zonă a fost ridicat miercuri un dig cu o lungime de 30 de metri şi o înălţime de un metru, pentru a proteja locuinţa care risca să fie inundată.

Totodată, Florin Sinescu a făcut cunoscut că şapte trenuri care trec prin Suceava au avut întârzieri. Cea mai mare, de 148 de minute, a fost a trenului Vereşti – Botoşani. Trenul Bucureşti –Vatra Dornei a avut întârziere de 100 de minute, iar trenul Cluj – Suceava a înregistrat o întârziere de 85 de minute.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: