Pentru repararea a 209 străzi din Suceava

Lungu propune alocarea a 20 milioane lei

Ion Lungu

Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că va propune, la fundamentarea bugetului local, alocarea unei sume de 20 de milioane de lei pentru lucrări de reparare a 209 străzi din municipiu, în special cele afectate de lucrările de apă şi canalizare şi care sunt avariate.

El a precizat că jumătate dintre străzile care vor fi reparate sunt asfaltate, iar cealaltă jumătate sunt de pământ şi că ar urma ca pe unele străzi să fie turnat covor asfaltic, iar cele de pământ să fie reparate, două dintre ele urmând să fie asfaltate.

Primarul a mai spus că acest program de reparare va putea începe imediat ce vremea va permite, întrucât sunt selectate firmele care execută întreţinerea străzilor din municipiu.

El a mai declarat că, pe lângă acest program ce include 209 străzi, se vor finanţa, prin proiecte europene, alte investiţii de modernizare a străzilor, inclusiv cea de reabilitare a podului peste râul Suceava din Iţcani şi pasajul peste calea ferată din acelaşi cartier.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: