La un concurs internaţional din Ungaria

Rezultate remarcabile pentru înotătorii suceveni

natatie-svÎnainte de sărbătorile Crăciunului, patru înotători de la CSŞ 3 Suceava au participat la un concurs internaţional în localitatea Eger din Ungaria. La competiţie au participat peste 400 sportivi din cinci ţări: Ungaria, Serbia, Slovacia, Ucraina şi România.

Delegaţia CSŞ 3 Suceava a fost alcătuită din patru sportivi: Şerban Cotos, Sebastian Croitor, Vlad Brandis – 12 ani şi Mario Diaconescu – 9 ani.

Sebastian Croitor a obţinut o medalie de argint în proba de 100 metri liber şi două medalii de bronz la 100 şi 200 metri spate, iar Şerban Cotos a reuşit să se claseze de două ori pe prima treaptă a podiumului de premiere în probele de 100 metri liber şi 100 metri fluture, el clasându-se al doilea în proba 200 metri fluture. De menţionat ar fi şi performanţele excelente obţinute de sportivii CSŞ 3 Suceava, recorduri personale. Şerban Cotos a fost foarte aproape de a doborî recordul naţional în proba de 100 m fluture, la două zecimi de secundă.

„Sunt foarte mulţumit de modul în care au evoluat sportivii noştri la această competiţie internaţională, ei reuşind într-un mod remarcabil să-şi stăpânească emoţiile. A fost ultimul concurs din acest an şi cu acest prilej le urez sportivilor vacanţă plăcută. Oricum, îi voi aştepta la antrenamente din 2015 pentru că doar munca asiduă aduce performanţe” a afirmat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: