Obiect misterios pe Marte

> un internaut spune că a descoperit imaginea unui sicriu

Un internaut pasionat de astronomie şi de teoriile despre existenţa extratereştrilor spune că a descoperit imaginea unui sicriu într-o fotografie realizată pe Marte şi a cerut agenţiei spaţiale americane (NASA) să analizeze în detaliu acel obiect misterios ce are forma unei cutii paralelipipedice.

De la iguane fosilizate şi până la stânci care imită forma capului lui Barack Obama, internauţii care cred în teoriile despre existenţa unor conspiraţii afirmă că au descoperit tot felul de obiecte bizare pe Marte, relatează dailymail.co.uk.

Acum, un sicriu de extraterestru a fost adăugat pe această listă, după ce un internaut american din statul Maryland, pasionat de căutarea formelor de viaţă extraterestre, a descoperit într-o fotografie făcută pe Marte un obiect despre care afirmă că ar fi “o cutie decorativă”.

„Sicriul” a fost descoperit de Will Farrar, administratorul canalului WhatsUpintheSky37 de pe site-ul YouTube, în timp ce analiza o serie de fotografii realizate pe Marte de roverul american Curiosity. „Această cutie arată în mod cert ca un sicriu modern făcut din ciment. La fel arată şi partea de stâncă de pe dealul din spatele lui, care pare să fie un fel de scări, dar şi resturile din piatră din partea stângă a imaginii, care par să fie rămăşiţele unor construcţii făcute de o civilizaţie străveche”, spune Will Farrar.

Noua descoperire a fost făcută la puţin timp după un alt anunţ similar, în noiembrie, atunci când o femeie – care spunea că este o fostă angajată a NASA – a declarat că a văzut oameni pe Marte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: