Cântăreţul jamaican Sean Paul, ameninţat cu moartea înaintea participării la un concert de Anul Nou în Maldive

Sean-Paul,O ameninţare cu moartea apărută recent online îl avertizează pe cântăreţul jamaican Sean Paul să nu participe la un concert de Anul Nou organizat în Maldive, relatează The Independent. Mesajul video, postat miercuri seara pe You Tube, poartă logoul unui grup care pretinde că ar fi format din militanţi din Maldive, aflaţi în legătură cu grupări din Siria.

“Sean Paul, dacă vizitezi Maldivele, lumea va vedea cadavrul tău ars şi plin de sânge”, avertizează un mesaj scris pe o pancartă purtată de o persoană cu faţa acoperită. Potrivit ziarului Minivan News, Paul (41de ani), al cărui nume complet este Sean Paul Ryan Francis Henriques, a fost invitat de către Ministerul Tu-rismului din Maldive. Artistul urmează să participe la un concert cu intrare liberă, care va avea loc pe 31 decembrie în capitala Malé şi la care ar urma să participe circa 15.000 de persoane.

În ultimii ani, în Maldive, un arhipelag din Oceanul Indian, cunoscut în Occident ca o locaţie pentru vacanţele de lux, au existat preocupări din ce în ce mai serioase cu privire la o accentuare a extremismului, în special a celui influenţat de wahhabism.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: