Percheziţii DNA la agenţi de poliţie şi la şeful unei structuri locale din cadrul MAI

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava au efectuat ieri cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei şi infracţiuni de fals, comise în perioada 2013-2014.

Potrivit unor surse judiciare, percheziţiile vizează agenţi de poliţie din Suceava, Rădăuţi, Frătăuţii Noi, Voitinel şi Vicovu de Jos.

Unul dintre cei vizaţi este şeful Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Suceava, Cristian Macsim, au menţionat sursele citate.

Cei vizaţi de percheziţii sunt suspectaţi de abuz în serviciu, favorizarea infractorului şi cercetare abuzivă.

În cursul zilei de 22 decembrie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 6 locaţii situate pe raza judeţului Suceava, reprezentând domicilii ale unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informaţii, Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Internă şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei” am fost informaţi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI