Fălticeni

La „Atelierul de Vise”

Pentru a veni în întâmpinarea dorinţei de manifestare artistică, estetică şi plastică a celor mici în perioada vacanţei de iarnă, două profesoare de arte plastice şi un artist plastic şi-au propus stimularea unor aptitudini şi a unor deprinderi creative ale copiilor, oferindu-le oportunitatea de a lucra în echipă, într-un ambient festiv, sub îndrumarea unor specialişti, în cadrul „Atelierului de Vise”. Aceste acţiuni se adresează preşcolarilor mari şi elevilor din ciclul primar şi gimnazial, participanţii putând păstra micile lor lucrări, spre a le pune în bradul de Crăciun.

„Pentru că a început vacanţa de Crăciun şi e perioada colindelor şi a cadourilor, noi, Profesorii de Fericire, nu putem sta în contemplaţie şi mai organizăm o întâlnire…”. Aceasta a fost pregătită pe data de 22 decembrie a.c., la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni. „La «Atelierul de Vise» se întâmplă lucruri magice, cam aşa ca sclipiciul multicolor sau ca praful de stele. Orice copil este binevenit să se bucure alături de noi (prof. Anca Şoldănescu, Mihaela Matei şi prof. Oana Cepoi), în timp ce va realiza o decoraţiune pentru Crăciun în tehnica Origami, în timp ce va picta un obiect textil pe care îl poate aduce de acasă sau în timp ce va fi pictat pe faţă cu un model unic, ales cu grijă chiar de copii, din grămezile de idei” anunţase Mihaela Matei, artist plastic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: