Zeci de copii nevoiaşi au primit daruri de Crăciun din partea Clubului Rotary Suceava, prin campania „Dăruieşte un zâmbet !”

daruieste-un-zambet-rotary-suceava-2014-1Clubul Rotary Suceava a păstrat şi în acest an tradiţia şi a adus Crăciunul mai devreme pentru zeci de copii nevoiaşi, alături de voluntarii campaniei „Dăruieşte un zâmbet!”.

Graţie Clubului Rotary Suceava şi a celor 100 de voluntari din tot judeţul, peste 100 de copii de la şcolile speciale din Siret, Suceava, Fălticeni şi Gura Humorului, copii fără părinţi sau proveniţi din familii cu probleme sociale speciale, au fost ajutaţi şi au primit daruri de Crăciun.

Acţiunea caritabilă „Dăruieşte un zâmbet!”, ajunsă în acest an la ediţia a IX-a, a avut loc joi, 18 decembrie, în incinta magazinului Auchan din Iulius Mall Suceava, fiind susţinută de nume importante din mediul de afaceri local, al autorităţilor locale, precum şi al altor invitaţi speciali şi parteneri ai Clubului Rotary.

La finalul acţiunii caritabile, Mihai Maxim, preşedintele Rotary Club Suceava – Bucovina pentru mandatul 2014-2015, a ţinut să adreseze un mesaj de mulţumire voluntarilor implicaţi în proiectul „Dăruieşte un zâmbet!”, voluntari care au contribuit la reuşita acţiunii.

„Vă mulţumesc în numele echipei Rotary Suceava pentru suportul valoros pe care ni l-aţi acordat la cea de-a IX-a ediţie a proiectului «Dăruieşte un zâmbet!». Fără prezenţa şi implicarea dumneavoastră emoţională şi financiară, acest proiect nu ar fi fost o reuşită şi în 2014. Împreună am reuşit să aducem Crăciunul mai devreme în sufletul acestor copii! Sărbători fericite!” a transmis Mihai Maxim.

Reamintim, Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunităţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: