„E greu în opoziţie. Cine are să rămână cu noi să rămână. Cine nu, nu”

Gheorghe Flutur

Gheorghe Flutur

„Turismul ăsta la primari şi şefi de deconcentrate a însemnat o destabilizare”, susţine secretarul general al PNL, senatorul Gheorghe Flutur, care consideră că, după 25 de ani nereuşiţi de tranziţie, ar trebui să se stabilească până la ce nivel în cadrul sistemului sunt funcţiile politice.

El a arătat, într-o conferinţă de presă, că cei din vechiul PNL au avut o formulă de guvernare în defunctul USL, motiv pentru care mai sunt şefi de descentralizate aflaţi în funcţie cu susţinere politică. Este o chestiune de respect faţă de electorat însă că aceştia să aleagă dacă vor la putere sau în opoziţie.

„E o chestiune de respect faţă de electorat. Nu poţi fi la putere şi în opoziţie. Bigamia politică şi duplicitatea costă”, a spus liderul PNL, care a arătat că, în cadrul procesului de armonizare a structurilor PNL şi PDL, în noul PNL vor trebui să existe discuţii colegiale privind această situaţie.

Flutur a mai spus că PNL este în opoziţie şi că nu poate accepta duplicitatea. „Ei trebuie să hotărască. Dorul PSD de anumite combinaţii l-am văzut şi între tururi cu acel USL doi virgulă zero. Pricep să citesc când încearcă să îţi bage vrajba în casă, pentru că am plătit şi noi acest gen de trădări”, a spus Flutur.

El consideră că cei care doresc să rămână în funcţii la instituţii să o facă, dar să plece şi din partid.

„E greu în opoziţie. Cine are să rămână cu noi să rămână. Cine nu, nu”, a conchis Flutur. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: