În opinia preşedintelui CJ Suceava

Şoseaua de centură a Sucevei, cel mai scump drum din judeţ

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a postat pe pagina sa de Facebook, în cursul zilei de marţi, mai multe fotografii realizate pe şantierul şoselei de centură a Sucevei, la care a adăugat şi un comentariu legat de costurile lucrărilor.

„După cum vedeţi se lucrează (parapeţi, sistem new jersey pentru acces şi ieşire giratoriu, marcaje rutiere, asfaltare giratoriu). Despre acest subiect nu am scris prea mult, pentru că nu îl realizăm prin Consiliul Judeţean; e proiect naţional gestionat de CNADNR Bucureşti. Totuşi, proiectul celor aproape 14 km de centură a început în 2007, valoarea unui km este de circa 6 milioane de Euro!!!!!!!!! (aţi citit bine) şi în acest an s-a lucrat doar vreo 6 săptămâni. Constructorului anterior i s-a reziliat contractul în 15 septembrie şi noul constructor se pare că îşi face datoria. Mai sunt ceva marcaje şi iluminarea pe timp de noapte a giratoriului de pe DN 17 Suceava – Gura Humorului” comentează Cătălin Nechifor pe pagina sa de Facebook.

La final, preşedintele CJ Suceava a subliniat un fapt care i se pare foarte important şi anume acela că există banii asiguraţi pentru finalizarea lucrărilor: „Şi încă un lucru important: CNADNR (în subordinea guvernului) a achitat întotdeauna facturile emise şi sunt şi bani în buget pentru lucrările în continuare!!!!!!!”.

Imaginile postate de preşedintele CJ sunt de pe tronsonul 1 al centurii, cel pe care oficiali ai CNADR îl dădeau ca şi circulabil încă de pe 14 noiembrie şi care face legătura între „Zidul Morţii!” (intrarea în Suceava dinspre Gura Humorului) şi localitatea Pătrăuţi (la ieşirea din Suceava înspre Rădăuţi).

Lucrările pe care preşedintele Consiliului Judeţean le enumeră în postarea sa ar trebui ca, aşa cum evalua recent prefectul judeţului, Florin Sinescu, să ducă la darea în folosinţă a tronsonului până la mijlocul lunii decembrie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI