Un autoturism de 5000 de euro, distrus de un incendiu pornit de la un scurtcircuit

masina-distrusaDuminică seară, în entuziasmul sucevenilor ieşiţi în centrul oraşului după alegerile prezidenţiale, pompierii au fost chemaţi să stingă un autoturism cuprins de flăcări, aparţinând unui tânăr de 23 de ani.

Era ora 23.51 când s-a făcut apelul la Dispeceratul ISU, pompierii fiind solicitaţi în parcarea de pe strada Ştefăniţă Vodă, în apropiere de staţia de autobuz a liniei 5, unde autoturismul ardea deja în totalitate.

„Şoferul a declarat că a simţit miros de ars încă de la plecarea din parcarea subterană centrală, iar apoi a văzut un fum gros şi flăcări care au izbucnit din zona bordului, mai precis a playerului auto. Treptat, focul s-a dezvoltat rapid, alimentat cu oxigen, din cauza faptului că autoturismul se afla în rulare, şi în scurt timp l-a cuprins complet” au comunicat, prin purtător de cuvânt, pompierii suceveni.

Cauza incendiului a fost clară, un scurtcircuit produs de un cablu defect.

Proprietarul maşinii nu avea asigurare Casco, iar pa-guba lui este estimată la circa 5000 de euro. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI