Încep înscrierile la Concursul de Desene Carrefour, acum şi în format digital

În premieră, la cea de-a 26-a ediţie a Concursului de Desene, Carrefour România lansează o platformă dedicată proiectului – www.carrefour.ro/concurs-desene – prin care părinţii pot înscrie acum şi online desenele copiilor în cursa pentru cele trei premii de popularitate. Spre deosebire de Concursul tradiţional, în galeria online se pot înscrie planşele elevilor din clasele 0-8 din întreaga ţară.

Ediţia de Crăciun din acest an se desfăşoară în cele 17 oraşe în care Carrefour este prezent cu hipermarketuri, prin distribuirea în şcoli a planşelor speciale care vor intra în tragerea la sorţi pentru şansa de a câştiga unul din marile premii, printre care laptopuri, biciclete sau excursii la Disneyland Paris.

„Prin adăugarea componentei digitale acestui concurs devenit deja tradiţional pentru noi, ne dorim să facilităm înscrierea şi şansele de câştig şi în rândul elevilor din oraşele sau satele în care planşele nu sunt distribuite. Mai mult, elevii vor putea beneficia astfel de un nou mediu în care să îşi expună creaţiile, pe lângă spaţiile pe care le punem la dispoziţie în hipermarketurile Carrefour din ţară” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing Carrefour România.

Mecanism Concurs de Desene Carrefour pentru premiile de popularitate: pasul 1: Ridicarea planşei de desen din şcoală sau descărcarea planşei de pe pagina www.carrefour.ro/concurs-desene. Pasul 2: Crearea unui cont şi încărcarea planşei desenate în galeria planşelor Carrefour. Pasul 3: Votarea celor mai frumoase desene. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI