Sorin Eugen Iașinovschi a fost numit procuror-șef al Secției de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava

Procurorul Sorin Eugen Iașinovschi, procuror cu grad corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, a fost numit de la 1 noiembrie, cu delegație, timp de șase luni, procuror-șef al Secției de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
 

Funcția fusese vacantată după ce fostul șef de secție, Dumitru Dîmbu, a fost arestat și este judecat pentru corupție. Iașinovschi a fost în perioada 1995-2003 procuror la Parchetul Judecătoriei Vatra Dornei, în perioada 2003-2006 – procuror criminalist la Parchetul Tribunalului Suceava, între 2006 și 2009 – procuror DIICOT-Serviciul Teritorial Suceava, iar între 2010 și 2014, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: