Nechifor:

Sucevenii nu au apă calda pentru ca PDL nu a reușit să-l înlocuiască pe viceprimarul PSD

Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, miercuri, într-o conferință de presă, că termoficarea în municipiul Suceava se află într-o situație critică din cauză că PDL și PNL au încercat timp de două luni să-l schimbe pe viceprimarul PSD al Sucevei, Gavril Vîrvara, fără să reușească decât să blocheze ședințele Consiliului Local.
 

Nechifor a spus că în data de 8 august 2014, liderii PDL și PNL Suceava, Gheorghe Flutur și Alexandru Băișanu, au declarat că vor forma noile majorități în consiliile locale și în Consiliul Județean. „Din acel moment, patru ședințe de CL Suceava au fost blocate voit pentru a-și pune viceprimar PDL și a-și crea acolo nu știu ce structură. În patru ședințe nu s-a luat nicio decizie referitoare la Termica. Să nu vină acum nimeni să ne spună că nu au făcut nu știu ce când ei au blocat ședințele! Cei de la PDL și PNL ne-au blocat și au lăsat Suceava fără căldură”, a spus Nechifor. El a menționat că s-a ajuns iar într-o situație de forță majoră, în care autoritățile sunt puse în situația să decidă rapid. „Nu e normal să fim forțați în prag de iarnă să găsim soluții miraculoase, că nu sunt. Vina aparține clar celor de la PNL și PDL”, a spus Nechifor. El a mai declarat că împreună cu primarul Ion Lungu se vor căuta soluții pentru ieșirea din această situație. „Asumarea lucrurilor de la Termica e egală fiecărui consilier în parte. Fiecare consilier e obligat să decidă și să găsească soluții. Din păcate, am pierdut două luni când putea fi reglată situația de la Termica. Primăria trebuia să găsească soluția în august, dacă exista înțelepciune”, a mai spus liderul PSD Suceava. El consideră că s-au pierdut două luni pentru „un moft” de a fi numit un viceprimar politic. „Nu cred că acum mai putem găsi soluții de debranșări și tăieri individuale. Va trebui găsită o formulă financiară din partea Primăriei”, a mai declarat Nechifor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: