Ce livrează PDL și PNL sunt minciuni și intoxicări

Cătălin Nechifor, președintele Organizației Județene a PSD, a afirmat, într-o conferință de presă, că PDL și PDL „livrează minciuni și intoxicări”.
 

„De foarte puține ori în doi ani și ceva am fost cu un mesaj politic în spate. De multe ori am comunicat ca președinte administrativ. Din când în când e nevoie să intrăm și cu mesaje politice. Am văzut abordări în zona ACL, dar să nu creadă cineva că nu am putea polemiza. Să nu creadă că nu putem veni cu ironii. Doi ani de mandat am dedicat-o administrației. Am văzut ieri o întreagă tevatura la ACL legată și de spital și alte teme care sunt false și minciuni dovedibile”. În continuare, liderul PSD a spus: „Ce livrează PDL și PNL sunt minciuni și intoxicări. Nu vreau o polemică mai brutală cu dl Zmău sau cu alți comunicatori de la PNL-PDL. Am văzut ieri ceva de basm acolo. Lupta binelui cu răul, alianța luminii! Să înțeleagă PDL că această campanie nu se face cu biciul și cu minciuna, ci cu lucruri făcute și asumate”. În cadrul aceleiași conferințe, medicul Tiberiu Brădățan a afirmat că intenția social-democraților e de a avea o campanie pozitivă, în care să spună ce au făcut și că nu se va cobori la atacuri la adresa contracandidaților. „Personal am să vin cu un mesaj legat de două proiecte importante, sănătatea și educația. Sunt doi piloni extrem de importanți ai societății. Dacă vrem să ne dezvoltăm cum trebuie, e nevoie să le avem în atenție. Intenția noastră e de a avea o campanie pozitivă, în care să spunem ce am făcut. Nu vom coborî la atacuri la adresa contracandidaților sau la elemente negative. Cea mai importantă temă e cea a unității noastre și a mândriei că suntem români. (…) Nu ne propunem lupte politice în CL și schimbarea lui Doroftei. Trebuie să ținem cont de problema căldurii pentru oameni. E o ecuație dificilă. Vorbim de familii care s-au obișnuit să nu plătească de ani de zile pentru că nu a existat o presiune de a încasa.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: