Agenții unei firme de pază și protecție din Suceava, acuzați de abuz și furt

> Plângerea a fost făcută de un tânăr recalcitrant după ce a fost dat afară din barul unde a provocat scandal > Polițiștii au deschis un dosar ce urmează a clarifica situația
 

Agenții de pază și protecție a unei societăți de profil ce își derulează activitatea în municipiul Suceava sunt acuzați de un tânăr recalcitrant de abuz în timpul serviciului și de faptul că i-au sustras mai multe bunuri pe care acesta le avea la el. Deocamdată, plângerea se află în cercetare, deoarece polițiștii suceveni au deschis un dosar în acest sens, ce urmează a stabili cu exactitate veridicitatea acuzațiilor și cine se face vinovat. Totuși, din datele obținute de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, rezultă că tânărul care îi acuză pe agenții de ordine și pază s-a întâlnit cu aceștia, însă după ce a fost autorul unui scandal într-un local ce își desfășoară activitatea în zona centrală a orașului. Incidentul a ajuns și la urechile oamenilor legii după ce, miercuri, în jurul orei 20.30, suceveanul de 25 de ani a consumat mai multe pahare cu alcool, alături de mai mulți prieteni, într-un bar din zona Areni, iar, la un moment dat, au spart un pahar și au provocat scandal în local. Pentru că nu reușeau să calmeze spiritele, angajații localului au solicitat prezența agenților de pază a firmei prin apăsarea butonului de panică. Aceștia au ajuns la local în câteva minute și i-au scos afară din bar pe scandalagii. Nemulțumit de ce a pățit, odată ajuns la aer, tânărul de 25 de ani a provocat un nou scandal, motiv pentru care a fost condus la sediul IPJ Suceava. Aici însă, el „a depus plângere prin care a menționat că în timp ce se afla în zona Areni a fost lovit și deposedat de telefonul mobil, o borsetă cu bani și cartea de identitate, de mai multe persoane, din care făceau parte angajații firmei de pază care au intervenit la scandalul din local”. Cum era și normal, oamenii legii au procedat la audierea acestora, agenții de pază recunoscând că au intervenit în urma apelului de panică transmis de dispecer de la barul în cauză, „fără a se folosi însă forța în mod abuziv și nu au fost sustrase bunuri, acte sau valori de la persoanele implicate în eveniment”. De cealaltă parte, victima nu a putut face dovada existenței sumei de bani și nici a telefonului reclamate ca fiind sustrase. Cercetările, totuși, continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: