Rămâne clar:

La Suceava, fără apă caldă în regim centralizat, în perioada 17-31 august

Furnizarea apei calde în regim centralizat în municipiul Suceava va fi sistată în perioada 17-31 august pentru efectuarea unor lucrări de reparații la rețelele de transport și distribuție a energiei termice.
 

Directorul general al Bioenergy Suceava, Vasile Ilie, ne-a declarat că, în urma discuțiilor cu primarul Ion Lungu și cu reprezentanții Termica SA, s-a convenit ca perioada de întrerupere a furnizării apei calde menajere în municipiu să fie de două săptămâni și nu de patru săptămâni, cum propusese Termica. El a adăugat că s-a stabilit ca întreruperea să fie în perioada 17 august – 31 august. Vasile Ilie a menționat că este posibil ca lucrările de reparație să fie scurtate la o perioadă de două săptămâni, întrucât se va lucra în două schimburi. „Sper ca aceste reparații să diminueze pierderile foarte mari existente în prezent” a mai declarat Vasile Ilie. Municipalitatea suceveană urmează să înceapă, din 7 august, negocierile în vederea desemnării noului operator de transport și distribuție a agentului termic.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: