După ce au încercat să intre în România cu țigări ascunse în mașini

Doi ucraineni amendați cu 10.000 de lei

Peste 1200 de pachete de țigări de contrabandă, dosite bine în diferite compartimente ale mașinilor a doi ucraineni, au fost descoperite de polițiști și lucrători vamali de la PTF Siret.
 

Pe 24 aprilie, în punctul de trecere spre România, a tras mașina cetățeanul ucrainean Sorin U., de 36 de ani. Din motive ce țin deja de informații prealabile, dar și de feelingul polițiștilor, autoturismul a fost supus unui control amănunțit și nu degeaba. Într-un compartiment special amenajat în podeaua mașinii au fost descoperite 1.050 de pachete de țigări marca „Viceroy”, cu timbru ucrainean. Țigările, în valoare de aproape 1300 de lei, au fost confiscate, ucraineanul fiind amendat cu 5000 de lei, iar mașina, valorând vreo 18.000 de lei, „lucrată” premeditat pentru a transporta marfă de contrabandă, a fost la rându-i ridicată în vederea confiscării. În aceeași zi, o ucraineancă a pățit cam la fel și asta pentru doar 200 de pachete ascunse în bordul autoturismului cu care venea spre România. Cu excepția faptului că femeia a rămas cu mașina, ea a rămas fără țigări și va trebui să achite amenda de 5000 de lei aplicată pentru contrabandă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: