Elevi de la Școala Gimnazială Nr. 3, premiați în cadrul a patru concursuri de creație literară

În ultima săptămână, elevii Cenaclului „Galaxii”, coordonat de prof. Isabel Vintilă, de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava, au fost premiați în cadrul a nu mai puțin de patru concursuri și festivaluri de creație literară.
 

Este vorba despre Festivalul Național de Poezie „Nichita în luna lui Marte”, organizat de Centrul Cultural Bucovina, Primăria Vatra Dornei și Casa de Cultură „Platon Pardău” Vatra Dornei, unde eleva Smaranda Podaru a luat premiul I, în timp ce colega ei, Sabina Semenciuc, a obținut premiul al II-lea, la secțiunea poezie. Smaranda Podaru a mai fost recompensată în această perioadă și cu premiul special pentru poezie în cadrul Concursului Interjudețean de Creație Literară și Plastică „Mărțișor” de la Râmnicu Vâlcea, dar și cu premiul al III-lea la Concursul Județean de Creație Literară „Identitatea Școlii – Identitatea noastră”, organizat de IȘJ Olt, la Slatina. În cadrul aceluiași concurs, au fost premiate și colegele ei Speranța Andronic (premiul I) și Ioana Ilioaia (premiul al II-lea). La sfârșitul săptămânii trecute, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” a premiat o echipă de elevi de clasa a VIII-a coordonată tot de prof. Isabel Vintilă, în urma desfășurării Concursului de Creație „Continuă povestea”, organizat în cadrul unei activități în cadrul „Zilei mondiale a cărții pentru copii”, intitulată „Pași spre bibliotecă”. Premiul I a fost acordat „celor șapte magnifici” care au redactat o poveste foarte apreciată de juriu, lucrare ce va fi publicată în revista „Scriptum” a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera”. Din echipa câștigătoare au făcut parte Ștefan Ianovici-Curic, Smaranda Podaru, Speranța Andronic, Ioana Ilioaia, Andrei Abălașei, Alina Breha și Ana Nistor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: