Fotbalul nu a murit la Câmpulung Moldovenesc

La finele săptămânii trecute, la Câmpulung Moldovenesc, s-a disputat faza retur pentru juniori E la fotbal (copii născuți până în 2003).
 

Competiția s-a desfășurat pe teren local unde, din păcate, puținii spectatori rămași au asistat la partide memorabile ale Casei Armatei din anii 1950, Rarăului și ASA-ului și apoi ale Explorărilor. Acum stadionul este cam pustiu, doar cei de la Bucovina Pojorâta mai populându-l la antrenamente. Mai mult chiar, el a fost revendicat de fostul proprietar (străin, bineînțeles!). La competiția juniorilor E au participat echipele ACS Junior Câmpulung Moldovenesc, formație antrenată de Mihai Irimia, CSM Dorna Vatra Dornei, grupare pregătită de Mihai Szekely, CS „Nicu Gane” Fălticeni, echipă pregătită de Iulian Darabă și ACS Bucovina Rădăuți, formație aflată sub comanda lui Manuel Costache. Meciurile dintre micii fotbaliști au fost deosebit de spectaculoase și aprig disputate, cei de la ACS Junior Câmpulung Moldovenesc marcând o sumedenie de goluri. Rezultate consemnate la turneul de la Câmpulung: ACS Junior Câmpulung – CSM Dorna Vatra Dornei 1-0 CS „Nicu Gane” Fălticeni – ACS Bucovina Rădăuți 1-1 ACS Junior Câmpulung – ACS Bucovina Rădăuți 10-0 CS „Nicu Gane” Fălticeni – CSM Dorna Vatra Dornei 1-0 ACS Junior Câmpulung – CS „Nicu Gane” Fălticeni 4-0 ACS Bucovina Rădăuți – CSM Dorna Vatra Dornei 3-1 În urma acestor rezultate, ACS Junior Câmpulung Moldovenesc s-a calificat la faza județeană. Competiția a fost organizată cu succes de ACS Bucovina Pojorâta, reprezentată de vicepreședintele Aurel Morariu. Tot la Câmpulung Moldovenesc se va disputa pe 17 aprilie finala pe județ a Cupei Hagi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI