Echipa LPS Suceava a reușit calificarea la turneul semifinal II

La sfârșitul săptămânii precedente, la Plopeni (județul Prahova), s-a desfășurat turneul semifinal I din cadrul campionatului național de handbal masculin pentru juniori I.
 

Formația LPS Suceava a făcut parte din grupa I alături de echipele LPS Piatra Neamț, CSȘ 3 Steaua București, CSȘ Dinamo București, CSȘ Călărași și CSȘ Galați. La capătul disputelor directe din această grupă primele patru clasate urmau să se califice la turneul semifinal II. Formația suceveană a început cu stângul turneul și a fost învinsă la limită, cu 31-32, în prima partidă de CSȘ Călărași. La ultima fază a întâlnirii atacul a aparținut elevilor profesorului Iulian Dugan, însă ei au ratat și călărășenii au înscris. A doua partidă a fost una de ambiție, dar una care nu a contat prea mult, pentru că LPS Suceava a jucat împotriva celei mai complete formații a turneului, LPS Piatra Neamț. Scorul final între LPS Suceava și LPS Piatra Neamț a fost 29-32. Pentru a mai putea păstra șanse de calificare la turneul semifinal cu numărul doi, gruparea suceveană trebuia în cel de-al treilea meci, să treacă de CSȘ Galați. Tinerii handbaliști suceveni s-au mobilizat exemplar și au învins cu 36-25. După această victorie de moral a urmat jocul cu o altă echipă de valoare, CSȘ 3 Steaua București. Sucevenii nu s-au „ambalat” prea tare la acest joc și au cedat cu 22-28. Ultima dispută a turneului semifinal I era decisivă pentru LPS Suceava, elevii profesorului Iulian Dugan urmând să aibă ca adversară echipa CSȘ Dinamo București. Din nou sucevenii au reușit să-și stăpânească emoțiile și au câștigat clar cu 37-30. În urma acestui rezultat echipa LPS Suceava s-a calificat la turneul semifinal II din cadrul campionatului național de handbal masculin juniori I de pe locul IV al clasamentului grupei I. Turneul semifinal II va avea loc în perioada 11-13 aprilie. Din echipa pregătită de profesorul Iulian Dugan au făcut parte jucătorii: Cosmin Todică, Eduard Duman, Alexandru Ștefan – Alexandru Dascălu, Marian Marțuneac, Sergiu Todică, Ioan Zahariuc, Daniel Ionașciuc, Mihai Moțpan, Paul Marmeliuc, Robert Enescu, Cosmin Turcu, Robert Chițan, Relu Chirilă, Gabi Cîmpan și Emanuel Drăgoi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: