Un tânăr de 18 ani a fost arestat pentru tâlhărirea a trei femei

Cinci luni au umblat polițiștii judiciariști și cei de la ordine publică după un individ de 18 ani, din Todirești, care a atacat și furat de la trei femei care locuiesc în cartierul G. Enescu din Suceava.
 

Semnalul că specimenul apăruse prin oraș a fost dat, pe la mijlocul lunii octombrie anul trecut, de o tânără de 28 de ani. Aceasta reclama polițiștilor că pe 16 octombrie, când se întorcea acasă de la o petrecere spre un apartament din cartierul G. Enescu, a fost acostată de un necunoscut care, după ce a lovit-o, i-a furat poșeta în care avea bani, documente și niște mici bijuterii, totul valorând vreo 1000 de lei. Pe 18 februarie 2014, la ora 19.38, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Suceava lua spre cercetare cazul unei femei de 30 ani, din localitate, care în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe bdul George Enescu, a fost trântită la pământ de o persoană necunoscută care i-a smuls din mână telefonul mobil în valoare de circa 300 lei. În seara zilei de 2 martie 2014, polițiștii suceveni înregistrau o altă reclamație, de la o tânără din Fălticeni, care a fost tâlhărită când pleca acasă, spre un apartament închiriat, tot în cartierul G. Enescu din Suceava. Fata a fost ajunsă din urmă de un individ care i-a pus piedică și i-a smuls telefonul din mână după care a fugit. Cum prea tare semănau aceste trei evenimente, era clar că era mâna unui singur individ. După ce vreme de 5 luni au fost întocmite mai multe cercuri de suspecți și s-au desfășurat activități de strângere a materialului probator, polițiștii s-au oprit la o singură persoană, tânărul de 18 ani, din Todirești, care a și recunoscut până la urmă faptele comise. Acesta a fost reținut pentru tâlhărie, instanța de judecată fiind de acord cu arestarea lui preventivă pentru 24 de ore.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: