Lupte greco-romane

Un sport cu viitorul asigurat în zona Bucovinei

La sfârșitul săptămânii trecute, la Rădăuți, s-a disputat ediția 2014 a Campionatului Județean de lupte greco-romane pentru cadeți.
 

Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Școlar din localitate și de Asociația Județeană de Lupte Greco-Romane, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava. La turneu au participat un număr de 60 de sportivi, de la cluburile CSȘ Rădăuți, CSM Bucovina Rădăuți, LPS Suceava și Bucovina Suceava. „A fost un concurs deosebit de puternic, în condițiile în care atât Suceava, cât și Rădăuțiul sunt două orașe cu mare tradiție în acest sport. Sunt câțiva copii cu reale calități, precum Teodor Horătău sau Daniel Blănari, care vor conta în mod sigur în lupta pentru medalii la ediția din acest an a campionatelor naționale”, a declarat Valerică Gherasim, președintele Asociației Județene de Lupte Greco-Romane. Rezultate: 39 kilograme – Valentin Boicu – CSȘ Rădăuți 42 kilograme – Ion Moisei – LPS Suceava 46 kilograme – Cosmin Mihalache – LPS Suceava 50 kilograme – Sebastian Nechita – CSȘ Rădăuți 54 kilograme – Florin Maruseac – CSȘ Rădăuți-romane 58 kilograme – Teodor Horătău – LPS Suceava 63 kilograme – Sebastian Strijac – LPS Suceava 69 kilograme – Ionuț Rusu – LPS Suceava 76 kilograme – Daniel Blănari – CSM Suceava 100 kilograme – Ionuț Buhăianu – CSȘ Rădăuți

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: