Atanasă Nistor, după numirea oficială, ieri, în funcția de subprefect: „Pentru mine e o onoare”

Noul subprefect de Suceava, Atanasă Nistor, a declarat, duminică, după instalarea în funcție, că pentru el este o onoare această numire. „Pentru mine e o onoare, pe care o voi materializa pe parcurs”, a spus Nistor. El a arătat că Prefectura este „terminalul” Guvernului în teritoriu și are de pus în aplicare programul guvernamental alături de instituțiile deconcentrate. Noul subprefect a spus că este conștient că există probleme în domeniul fondului funciar, dar mult mai puține față de anii precedenți El a subliniat că are experiență în administrație pentru că a lucrat în domeniu și și-a exprimat speranța că va colabora foarte bine cu personalul Prefecturii. Atanasă Nistor a spus că e nevoie de credibilizarea unor instituții publice pentru că sunt probleme și că a întâlnit situații de acest fel în teritoriu, cu multe aspecte nerezolvate. „Sunt oameni care vin de trei-patru ori pentru rezolvarea unei probleme și nu e normal”, a spus Nistor.
 

Atanasă Nistor

El a mai declarat că va acționa și pentru ca asociațiile din domeniul agricol să fie funcționale, iar agenții economici să valorifice produsele prin contracte. „Să găsim soluții de desfacere”, a spus Nistor. La rândul său, prefectul de Suceava Florin Sinescu și-a exprimat încrederea că va face echipă cu Nistor, la fel cum a făcut cu Harasim, fostul subprefect.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: