Vatra Dornei

Sania pe pistă naturală va fi sprijinită de FRBS

Sorin Buta, președintele Federației Române de Bob și Sanie, ne-a declarat că acest sport va fi sprijint în continuare atât logistic, cât și în privința condițiilor de pregătire de instituția pe care o conduce.
 

„Vreau să vă asigur că de la an la an ne vom apropia de acest podium și asigur Federația Internațională că vom fi un concurent foarte puternic. În 2017 se va desfășura la Vatra Dornei Campionatul Mondial de Sanie pe pistă naturală, competiție rezervată seniorilor, a cărei organizare s-a votat la Congresul de anul trecut al Federației Internaționale, România câștigând în fața Italiei cu 24 de voturi la 7. Acest lucru demonstrează că federațiile de sanie din străinătate au încredere în România, iar noi trebuie să ne implicăm pentru a nu dezamăgi”, a precizat Sorin Buta. Așa cum am aflat de la Octavian Pungovschi, deja s-au făcut studii pentru realizarea unei pârtii de paralel, rămânând a se găsi sursele de finanțare pentru realizarea proiectului tehnic și a investiției.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: