Din perspectiva prefectului

Un sfârșit de an perfect

299 de polițiști și 227 de jandarmi vor asigura, în perioada Sărbătorilor de iarnă, măsuri de ordine și siguranță publică atât la manifestările publice de amploare organizate în localitățile județului precum și în stațiunile turistice, de agrement și montane, în zona cabanelor și a pârtiilor de schi, a anunțat, vineri, prefectul de Suceava, Florin Sinescu.
 

Florin Sinescu

El a arătat, într-o conferință de presă, că din 22 decembrie se așteaptă creșterea traficului rutier odată cu afluxul de turiști înspre stațiunile din Bucovina și că se vor monitoriza rutele ce fac legătura cu zonele turistice, iar prezența polițiștilor în trafic va fi non stop. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai spus că a fost refăcut și panoul luminos de la intrarea în județul Suceava pe E 85 în comuna Drăgușeni, fiind înlocuite becurile cu instalații LED. Sinescu a arătat că, deși încă nu este strat de zăpadă, se montează în continuare parazăpezi în zonele unde se formează de obicei blocaje determinate de suluri de zăpadă și că echipajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină, inclusiv pentru combaterea poleiului care se poate forma pe carosabil. Prefectul a mai adăugat că a pus accent deosebit pe comercializarea corectă a produselor specifice Sărbătorilor de iarnă, iar medicii veterinari vor fi prezenți în târguri și oboare. „Vrem condiții cât se poate de bune de comerț”, a precizat prefectul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: