Bilanț posomorât

Președintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, și-a exprimat, vineri, îngrijorarea că actuala conducere a județului Suceava nu are proiecte majore care să conducă la dezvoltarea zonei, iar prin legea bugetului pentru anul 2014 nu se vede o perspectivă de îmbunătățire a situației actuale.
 

„Sunt trist și toți cred că suntem când ne uităm la 2013. Șoseaua de centură a Sucevei nu e finalizată. Cele de la Rădăuți și Fălticeni, care erau pe țeavă, sunt anulate. Pe DN 29, între Suceava și Botoșani se plimbă doar piatra”, a spus Flutur. El a întrebat unde este computerul tomograf performant care trebuia să fie adus la Suceava. „Pârtia de pe Rarău moare. Nu se mai întâmplă nimic. Au investit oamenii acolo în pensiuni și centre SPA în așteptarea investiției și acum ajung în faliment”, a spus Gheorghe Flutur, care a menționat că și drumul spre Masivul Rărău, care este un drum turistic pentru Pietrele Doamnei, este închis în perioada de iarnă. El a arătat că, din nefericire, Suceava nu mai contează. „Din păcate, s-a adeverit ce am spus: Suceava nu contează. Ce se anunță e prea puțin. Panorama, punctele de bellevue? Ăsta e proiectul Sucevei? Proiectele de apă și canal sunt abandonate. Gazul spre Dorna aud că nu e rentabil. Sunt probleme care ar trebui să intereseze”, a mai spus liderul PDL Suceava. El a remarcat o apatie și o lipsă de vlagă în promovarea Bucovinei. „E loc de mai mult. Toate evenimentele trebuie să aibă și suflet”, a spus Flutur. Senatorul PDL a transmis celor care conduc acum destinele județului Suceava să fie mai curajoși și să fie mai insistenți la șefii lor de la București, pentru că alte zone încep să o ia înaintea Sucevei în domeniul turismului. „Mi se pare că trebuie o injecție de vlagă pentru cei care trebuie să promoveze Bucovina”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: