Final de an cu atmosferă de sărbătoare pentru toate generațiile sucevene

La finele săptămânii trecute, stadionul „Unirea” a găzduit un adevărat festival rugbistic, care a cuprins trei „reprize”, ca să spunem așa. În prima dintre ele s-au disputat meciuri între copii, meciuri foarte disputate și spectaculoase. Spre surprinderea multora, s-a disputat și o partidă de rugbi feminin. La finalul acestei prime „reprize”, în care au evoluat generațiile tinere, reprezentanții Asociației „Prietenii Rugbiului Sucevean” le-au oferit pachete surpriză de Moș Nicolae.
 

Cea de-a doua „repriză” a adus față în față două echipe deosebit de interesante, una formată în majoritate din jucători sub 22 de ani și cea de-a doua alcătuită din foști jucători, limita de vârstă fiind de peste 60 de ani. Pe un vânt care te pătrundea până la oase, cei peste 30 de jucători s-au angrenat într-o dispută fără menajamente, multe contacte lăsându-se cu adevărate „trosnituri”. În orice caz, spectacolul a fost total și a ridicat adrenalina tuturor. Din formația celor mai tineri au făcut parte jucătorii: Zup, Coca, Oct. Scolobiuc, Drelciuc, Toloș, C. Varvaroi, Constantineanu, Tepșanu, Flutur, D. Ștefăroi, Șt. Ștefăroi, Crețu, Crețuleac, Brăteanu, Oprea, Lupu, Buzatu, Strugariu, Albu. Echipa „veteranilor” i-a avut în componență pe Constantin Vlad, Vasile Conache, Ovidiu Slușariuc, Viorel Negru, Tofan, Bursuc, Șt. Rusu, Palaghian, Alexiuc, Diaconu, Nistor, Hău, Moroșan, Zarojan, Puiu, Țurcanu senior și Țurcanu junior. Partida a fost condusă de arbitrul „corect și autoritar” Valeriu Lazăr și a fost comentată de pe margine de Petru Panait, Botezatu și Filote. După acest al doilea moment de rugbi adevărat a urmat „repriza” a treia, care a demonstrat că rugbiul sucevean reprezintă o adevărată familie. S-au gustat câteva bucate grozave făcute la grătar și ceaun, fără pretenții și ifose, dar condimentate cu povești de viață absolut deosebite. Pentru că frigul a devenit crâncen, s-au luat și câteva „vitamine” la pahar. Oricum, atmosfera a fost una de sărbătoare, plină de speranță și deosebit de plăcută.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI