Zaharești – Stroiești

Au murit după ce răchita imensă pe care au renunțat s-o taie a căzut peste ei

Sâmbătă, la ora 11.05, pe raza comunei Stroiești, o răchită înaltă de 30 m, s-a rupt, căzând peste două persoane. Ambele au murit, informează IPJ Suceava.
 

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în dimineața zilei de 7.12.2013, Ionel P., de 32 de ani, împreună cu Frantz C., de 51 de ani, ambii din municipiul Suceava, au intenționat să taie cu drujba copacul respectiv, aflat lângă un pârâu, pe terenul proprietate a bunicii celui din urmă, Ileana B., de 80 de ani, din satul Zaharești al comunei Stroiești. După ce au secționat la bază aproximativ jumătate din tulpina de circa 90 cm, din cauza condițiilor meteo nefavorabile (vânt la rafală cu o viteză de peste 60 km/oră), au renunțat la tăierea acesteia, care a rămas pe picior. În jurul orei 11.05, Ileana B. și Frantz C. au dus vitele la adăpat la pârâu, stând de vorbă în zona răchitei cu pricina, la circa 20 de m, moment în care aceasta s-a rupt, căzând peste cele două persoane. Medicii de la Ambulanță, sosiți la fața locului, au constatat decesul instantaneu al bătrânei, Frantz C. fiind transportat la spital, unde, ulterior, s-a stins. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, față de Ionel P., urmând să se dispună procedural, aflăm de la poliție. (M.G.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI