Poliția de frontieră

Prospecțiuni nocturne în vederea depistării țigărilor de șest

> Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat aproximativ 30.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, transportate cu ajutorul unor atelaje hipo, respectiv ascunse în vegetație
 

Ieri noapte, în jurul orei 2, un echipaj din cadrul Sectorului PF Brodina – ITPF Sighetu Marmației, care executa o misiune de supraveghere a frontierei de stat, a observat două atelaje hipo încărcate cu fân, în apropierea frontierei de stat cu Ucraina. Aflăm că, imediat, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a constatat că atelajele hipo erau abandonate. Sub cantitatea de fân au fost observate mai multe colete ce conțineau țigări mărcile Jing Ling, Viceroy și Fest. În urma inventarierii acestora, a rezultat cantitatea de 24.970 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 250.000 lei. Și lucrătorii din cadrul Sectorului PF Rădăuți au descoperit în apropierea frontierei de stat, ascunse în vegetație, mai multe colete, ce conțineau 4.930 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 49.000 lei. Imediat au fost anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a evenimentului. În ambele cazuri, întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării și se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: