Suceava

Un schizofrenic sechestrează 4 farmaciste

Patru spițerițe de la Farmacia Oana Maria de pe bdul George Enescu din Suceava au trăit ieri momente de groază, după ce un individ le-a amenințat cu o șurubelniță și s-a închis împreună cu ele în incintă.
 

Totul s-a petrecut în jurul orei 12, când nu se aflau clienți în farmacie. Personajul, ulterior identificat ca fiind Adrian Popescu, de 37 de ani, din Suceava, fost profesor de filosofie, a intrat, s-a repezit la una dintre ele cu șurubelnița, cerându-i să-i dea cheile de la ușă. Femeia i le-a dat, de frică, agresorul a încuiat farmacia, spunându-le celor 4 angajate să cheme presa, deoarece are niște revendicări de clamat. O farmacistă mai stăpână pe ea n-a stat să asculte lamentările agresive ale bărbatului, care mormăia ceva ininteligibil legat de fetița lui de 8 ani, cu care toată lumea ar avea ceva de împărțit, și a sunat la 112, caguliștii au sosit în 3 minute, iar bărbatul a fost rapid încătușat. Pentru că ușa era închisă, a fost nevoie ca geamul de la intrare să fie spart. Restul s-a consumat la poliție, unde individul a fost audiat, și la Secția de Neuropsihiatrie din Burdujeni, unde a fost condus ulterior, deoarece, aflăm de la IPJ Suceava, fostul profesor, divorțat, și într-adevăr tată al unei fetițe de 8 ani, figurează în evidențe ca schizofrenic.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI