Reduceri de posturi vacante în organigrama CJ Suceava

> Hotărârea urmează a se lua în ședința de vineri a deliberativului județean
Consiliul Județean Suceava își diminuează de la 206 la 170 numărul de angajați, prin reducerea de posturi vacante din organigramă, fapt care determină însă transformarea unor servicii publice în birouri, iar a birourilor în compartimente.
 

Potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează să fie adoptat vineri în ședința Consiliului Județean Suceava, personalul din aparatul de specialitate se reduce de la 206 la 170, iar numărul de funcții publice se diminuează de la 153 la 124. Totodată, se desființează 11 funcții publice de conducere, între care 7 funcții publice de șef de serviciu, 3 funcții publice de șef de birou și una contractuală de șef de birou. Se înființează, în schimb, 6 funcții de șef de birou. Astfel, se transformă în birouri actualele servicii de buget, proiecte cu finanțare externă, programe guvernamentale, cel de relații publice, cel de investiții și cel tehnic, în timp ce serviciul de achiziții se transformă în compartiment. Birourile de audit, documente clasificate, de prevenție și de comunicare publică se transformă în compartimente, în timp ce compartimentul de control managerial intern se desființează. În cadrul structurii arhitectului-șef se fac reorganizări, acesta urmând să preia și biroul tehnic și construcții. Totodată, se vor reduce posturile vacante și la direcțiile din subordinea Consiliului Județean, urmând ca și acestea să fie restructurate. Astfel, la Direcția de Administrare a Domeniului Public, organigrama se reduce cu un post, la Direcția de Drumuri și Poduri se reduc 4 posturi din cele 12 vacante, 8 posturi vacante fiind unice. La Camera Agricolă sunt două posturi vacante, dar care sunt unice și nu se pot reduce, situația fiind asemănătoare la Centrul Cultural Bucovina, unde cele 12 posturi vacante sunt unice. La Muzeul Bucovinei se reduc 3 posturi vacante, reducându-se și postul de director adjunct gradul II, iar în cadrul structurii se operează mai multe schimbări. La Biblioteca Bucovinei se reduc două posturi vacante.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: