Accident rutier cu 11 victime, ieri dimineață la ieșirea spre Adâncata

11 persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut ieri dimineață, la ora 4, pe strada 22 Decembrie, la ieșirea din Suceava spre Adâncata.
 

Un autoturism care venea dinspre această localitate, condus de Ionel M., de 19 ani din satul Vicșani, comuna Mușenița, într-o curbă periculoasă la dreapta, a ajuns pe sensul opus, unde s-a izbit frontal de un alt autoturism, condus de un tânăr tot de 19 ani, Alexandru C., din Dimăcheni, județul Botoșani. Ambele mașini erau pline de pasageri cu vârste între 18 și 30 de ani care, după acordarea primului ajutor, au fost transportate de echipajul de paramedici SMURD și ale Serviciului de Ambulanță Suceava la Spitalul de Urgență “Sf. Ioan cel Nou”. Din fericire, niciunul dintre tineri nu a rămas încarcerat, treaba pompierilor militari rezumându-se de această dată doar la măsuri specifice unor astfel de intervenții (balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterii și, după intervenție, curățarea carosabilului de carburant). La spital, medicii au concluzionat că, din cauza leziunilor suferite, patru dintre victime, printre care și șoferii celor două autoturisme, au nevoie de internare, pentru restul pasagerilor nefiind necesară această măsură. Polițiștii au constatat, după testări, că Ionel M. a pierdut controlul mașinii din cauză că era beat, acesta având “numai” 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru acesta a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și ,,conducere pe drumurile publice a unui auto de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Suceava pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI