PSD Suceava 2020

De la bugetul județean

40.000 de lei pentru turneul de fotbal „Patru regiuni pentru Europa”

Bugetul județean suportă cheltuielile cu participarea echipei sucevene la turneul internațional de fotbal pentru juniori „Patru regiuni pentru Europa”.
 

Aceasta este una dinte acțiunile organizate, în comun, de județul Suceava și regiunile Schwaben din Germania, Cernăuți din Ucraina, și cu departamentul Mayenne din Franța. Prima dată, turneul a fost ținut în anul 2002, în cadrul acestuia „tineri în vârstă de sub 16 ani, din cele 4 zone, având posibilitatea ca, prin intermediul activităților sportive și interculturale, să se cunoască mai bine”. Anul acesta, turneul este organizat la Cernăuți, în intervalul 19-24 august. Tinerii care vor reprezenta județul Suceava în Ucraina provin de la cluburi de profil din județ, respectiv de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni, Liceul cu Program Sportiv Suceava, dar și de la Școala de Arte „Ion Irimescu” Suceava. În vederea participării delegației sucevene la această competiției internațională se consideră necesară o sumă de 40.000 de lei, aceasta urmând a fi aprobată în ședința de mâine a Consiliului Județean. Se precizează că fondurile au menirea de a acoperi cheltuielile cu transportul, contravaloarea asigurărilor de sănătate, cât și diurna legală pentru 16 sportivi, 2 antrenori, 5 eleve, un profesor însoțitor, 6 reprezentanți ai administrației publice locale, precum și 2 translatori. De asemenea, cu banii în cauză se vor achiziționa, printre altele, echipament de joc, mingi și fanioane.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: