Se mai pot face înscrieri pentru „Fălticeni-folk”

În perioada 6-7 iulie a.c., la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu-Birlic” din Fălticeni va avea loc a II-a ediție a Festivalului-concurs pentru tineret „Fălticeni-folk”.
 

Așa cum am aflat de la principalul organizator, pr. Liviu Mihăilă, președintele Asociației “Fălticeni Cultural”, creatorii și interpreții de muzică folk cu vârste cuprinse între 12 și 30 de ani sunt invitați să trimită înregistrări ale pieselor de muzică folk (câte două piese, compoziții proprii sau prelucrări), în format dvd, pe adresa Asociația Fălticeni Cultural (str. Republicii, bloc 32, scara E, ap. 3, Fălticeni, jud. Suceava, cod poștal 725200), până la data de 27 iunie 2013. Soliștii și grupurile folk care vor trece de preselecție vor beneficia de cazare și de masă gratuită pe durata festivalului. Premiile vor avea o valoare totală de peste 5.000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: