Deputatul Ioan Bălan preia conducerea organizației municipale a PDL Suceava

Deputatul de Suceava Ioan Bălan, care deține și funcția de vicepreședinte al PDL pentru regiunea Nord-Est, a preluat, de vineri, conducerea interimară a organizației municipale a PDL Suceava, după ce Cristian Irimie a anunțat că renunță, din motive personale, la această funcție.
 

Ioan Balan

Biroul Permanent Județean al PDL Suceava a luat act, vineri, de solicitarea lui Cristian Irimie de a renunța, din motive personale, la funcția de președinte interimar al organizației municipale Suceava a PDL și a decis, cu majoritate de voturi, desemnarea deputatului Ioan Bălan în această funcție. „La cea mai importantă organizație din județul Suceava, a fost desemnat un om care știe să se organizeze și care a câștigat toate alegerile la care a participat”, a declarat președintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur. Fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății Cristian Irimie a fost numit, în 12 aprilie, președinte interimar al organizației municipale PDL Suceava, în locul lui Lucian Harșovschi, care a condus organizația de la demisia primarului Ion Lungu din această funcție. Funcția de președinte al organizației municipale PDL Suceava a fost vacantată după ce, în urma alegerilor locale din vara anului trecut, primarul Ion Lungu a decis să se retragă din toate funcțiile din partid motivând că dorește să se ocupe mai mult de administrație. Flutur a mai spus că organizația județeană Suceava a PDL este una dintre cele mai puternice din țară, având la această dată peste zece mii de membri, și a stabilit calendarul alegerilor interne în partid care se vor organiza începând cu alegerile în organizațiile care constituie baza partidului, organizația la nivelul secției de votare, urmate de alegeri în fiecare localitate, apoi în colegii și alegerile la nivel județean, Astfel, până la 11 august, se vor face alegeri la organizațiile pe secții de votare, în perioada 12 august – 15 septembrie, în organizațiile locale, în perioada 16 – 29 septembrie, în colegii, iar conferința județeană va fi organizată în perioada 1 octombrie – 17 noiembrie. După modelul organizării la nivel național, PDL Suceava va avea departamente și comisii organizate pe domenii. Până la 15 iulie trebuie să prezinte politicile publice ale PDL la nivel județean, în domeniile Sănătate – Mihai Crețeanu, Educație, cercetare, cultură – Mihai Vitcu, Administrație publică – Ioan Corjuc, Agricultură, silvicultură, mediu și dezvoltare rurală – Mihai Flutur, Muncă și protecție socială, patronate și ONG – Gavril Mihalescu, Dezvoltare regională – Radu Pentiuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: