Patologie sau infracțiuni abominabile cu bună știință?

Și-a omorât verișoara, după ce a încercat să o violeze

Alexandra Elena Berejanschi, de 14 ani, din Clit, comuna Arbore, dată dispărută de la domiciliu de aproximativ două săptămâni, căutată de poliție și găsită moartă, acoperită cu crengi și iarbă, posibil violată, iar apoi ucisă de vărul său drept, Dan Vasile Berejanschi, în vârstă de 19 ani, din aceeași localitate.
 

Alexandra Elena Berejanschi

În pădurea de pe raza localității Clit, comuna Arbore, într-o râpă, lângă drumul principal, a fost găsit cadavrul fetei. Minora avea gâtul tăiat (polițiștii au stabilit că autorul a folosit un cuțit), trupul ei era acoperit cu crengi și iarbă, iar pe corpul ei s-au găsit urme de sfoară de rafie. Aceeași sfoară a fost găsită și pe trunchiul unui copac din apropiere, ceea ce a dus la concluzia… firească a criminaliștilor: a fost legată de copac, iar apoi ucisă cu sânge rece. Criminaliștii nu au încă raportul medico-legal de necropsie, dar se pare că vărul a încercat să-și violeze verișoara. Iar, apoi, de groază ca aceasta să nu îl denunțe, a omorât-o. Restul ține de patologic sau de altceva!… Dan Vasile a fost arestat ieri pentru 29 de zile, de Tribunalul Suceava. Riscă până la 25 de ani de închisoare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: