Valerică Gherasim, antrenor emerit

Fostul Birou federal al Federației Române de Lupte a hotărât, în ultima Adunare Generală, care a avut loc la finele săptămânii trecute, acordarea titlului de antrenor emerit tehnicianului sucevean Valerică Gherasim.
 

Antrenorul sucevean are în spate, până în acest moment, o carieră de 25 ani în această meserie, perioadă în care a descoperit și pregătit sportivi medaliați în competițiile interne și internaționale. Valerică Gherasim este actualmente director adjunct al CSM Suceava. „Mă bucură această decizie a Biroului federal al FR Lupte, decizie care reprezintă o recunoaștere a eforturilor personale, dar și a faptului că Suceava are tradiție în luptele greco-romane și reprezintă un izvor nesecat de talente. Am avut profesori de valoare, și-l menționez acum doar pe Constantin Tăpîrjan, și el antrenor emerit, și elevi dintre cei mai buni și sper să fiu de folos în continuare acestei ramuri sportive la Suceava”, a declarat proaspătul antrenor emerit, Valerică Gherasim.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: