Concurs pentru ocuparea funcției de președinte director general la CAS

Candidații intră azi în focul probei scrise

> Pentru șefia CAS Suceava concurează Adela Băișanu, medic stomatolog și soție de deputat, și dr. Ciprian Văcăreanu, manager regional de vânzări al unei firme
 

Candidații la conducerea caselor județene de asigurări de sănătate din 39 de județe, printre care și cei doi de la Suceava, intră astăzi, de la ora 10, în focurile probei scrise a concursului organizat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate în perioada 23-25 ianuarie. Candidații vor trebui să răspundă la un test din legislație, dintr-o bibliografie anunțată anterior și pe care trebuie s-o cunoască „din scoarță în scoarță”. Pe 25 ianuarie, de la aceeași oră, este programată proba interviului, la care candidații trebuie să-și susțină proiectul managerial elaborat pentru un an bugetar, proiect care va fi adaptat sistemului de asigurări sociale de sănătate. Candidații suceveni pentru fotoliul de președinte director general al CAS Suceava sunt medicul stomatolog Adela Băișanu, soția deputatului Alexandru Băișanu, și dr. Ciprian Văcăreanu, manager regional de vânzări la Glaxo Smith Kline. La acest concurs și-au depus dosarele 47 de candidați din 38 de județe și din municipiul București, inclusiv pentru șefia AOPSNAJ. Două dosare, ale unor candidați din Neamț și Covasna, au fost respinse, pentru neconformitatea actelor depuse. Reamintim că în prezent CAS Suceava este condusă, cu titlu interimar, de ec. Oana Picioc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: