Seria furturilor din locuințele bătrânilor continuă

După o mulțime de fapte similare petrecute de la începutul acestui an, un alt bătrân din județul Suceava s-a trezit călcat de hoți.
 

Mircea Ț,. de 84 de ani, din satul Bănești, comuna Fântânele, a cerut sâmbătă dimineață ajutorul polițiștilor, după ce a constatat că, peste noapte, îi dispăruseră banii din casă. Hoții au forțat geamul casei (bătrânul locuind într-o bucătărie de vară) și, dintr-un dulap, au luat două plicuri în care erau 1510 euro și 800 de lei. Eugenia H., tot de 84 de ani, din localitatea Siminicea, a fost la rându-i vizitată de hoți, tot în noaptea de vineri spre sâmbătă. Doar că aceștia n-au găsit o pradă la fel de bogată. Necunoscuții au forțat prin împingere ușa de acces în locuință, dar nu au pășit prea mult în casă. Au deschis doar sertarul unui bufet de lângă ușă, în care au găsit doar 200 lei și, fără să răvășească altceva, au plecat. Polițiștii anunță că cercetează ambele furturi calificate și păstrează speranța – ca și în celelalte cazuri de furturi din locuințele unor suceveni în vârstă care locuiesc singuri – să-i găsească pe făptași.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: