Maidanezii suceveni vor fi adunați de pe străzi până de Paște

> „Intenționăm să trecem la etapa următoare, aceea de prindere a câinilor și ducerea lor în noul adăpost” a precizat șeful municipalității sucevene, Ion Lungu
 

Sucevenii ar urma să sărbătorească Paștele anului 2013 fără a mai fi incomodați de câinii fără stăpân care și-au făcut culcușuri printre blocuri și vagabondează pe străzi. Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a ținut să facă public că firma constructoare este pe cale de a finaliza amenajarea cuștilor de la noul adăpost. De asemenea, reliefează șeful municipalității, mai există porțiune de platformă nefinalizată, pentru turnarea betonului fiind nevoie de doar câteva zile cu temperaturi pozitive. „Mi-aș dori ca, până la sărbătorile de Paște, să finalizăm acest adăpost. Constructorii lucrează la amenajarea cuștilor, fiind nevoie de doar câteva zile pentru a mai turna beton și a finaliza pardoseala. Imediat după aceea, intenționăm să trecem la etapa următoare, aceea de prindere a câinilor și ducerea lor în noul adăpost. Este un proiect pe care l-am anunțat încă de la începutul anului, însă am pierdut foarte multă vreme din cauza contestațiilor” a declarat edilul-șef. După ce au fost sistate în vară, procedurile de licitație pentru atribuirea lucrărilor de execuție la noul adăpost din Lunca Sucevei au fost reluate în prima parte a lui septembrie. La acea dată, Alfa Plus Construct Suceava, una dintre firmele participante, își retrăsese contestația depusă la Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor în urma celei dintâi runde a licitației.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI