300 de polițiști ne păzesc Revelionul de rele

> Pentru ca Sărbătoarea Revelionului să fie petrecută în liniște, în această perioadă, zilnic, 300 de polițiști sunt la datorie > Măsurile luate de polițiști au ca obiectiv principal menținerea unui climat de ordine și siguranță publică la nivelul tuturor localităților din județul Suceava, precum și prevenirea și descurajarea faptelor antisociale
 

În perioada 29 decembrie 2012 – 2 ianuarie 2013, zilnic, 300 de polițiști din toate structurile operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Suceava sunt pregătiți să acționeze pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea cetățenilor și să intervină atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Un alt obiectiv al polițiștilor îl constituie prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea condițiilor de siguranță pentru circulația vehiculelor pe drumurile publice din județ, informează IPJ Suceava. Pentru un sfârșit de an în siguranță, poliția recomandă: • „Să manifestați responsabilitate și să aveți grijă de bunurile dumneavoastră. • Nu consumați în exces băuturi alcoolice, comiterea faptelor antisociale poate fi înlesnită de consumul de alcool! • Nu vă lăsați amăgiți de vânzătorii de ,,chilipiruri”, de cele mai multe ori produsele sunt fie contrafăcute, fie provin din săvârșirea unor infracțiuni! • În mijloacele de transport în comun dați dovadă de vigilență față de conduita persoanelor de lângă dumneavoastră și țineți, pe cât posibil, bagajul așezat în fața dumneavoastră! • Evitați transportarea unor sume mari de bani sau valori dacă nu vă luați măsuri de siguranță corespunzătoare! • Pe perioada Sărbătorilor de Iarnă, răufăcătorii pot profita de buna-credință a cetățenilor și pot fura din locuințele ale căror uși le sunt deschise sau din locuințele pe care le găsesc descuiate. • Părinții sunt rugați să supravegheze copiii cu atenție sporită deoarece aceștia sunt expuși accidentelor survenite în urma folosirii necorespunzătoare a obiectelor de distracție pe bază de amestecuri pirotehnice”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: