Târg de jucării și carte

Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava s-au întâlnit cu mic cu mare într-o atmosferă deosebit de plăcută la Târgul de jucării și carte în spiritul Moșului Nicolae, a doua zi după această sărbătoare, 7 decembrie a.c.
 

Activitatea a fost de mare succes în rândul copiilor. Sala de sport a școlii a devenit neîncăpătoare pentru mulțimea de mărfuri aduse: trenulețe, păpuși, jucării de pluș, jucării hand-made și cărți. Jucăriile au fost aduse de copii pentru a le vinde sau chiar pentru a face schimb. Alții au preferat să-și aducă unele cărți pe care deja le-au citit. Noi știm cât de greu se despart copiii de companionii lor, dar de data aceasta au simțit că pot da un sens nou jucăriilor, acela de a-i bucura pe alți copii. Invitații au putut schimba între ei jucării. Alți copii, mai generoși, au donat cărți, jucării și chiar sume de bani necesari achiziționării de dulciuri și rechizite copiilor dintr-un centru de plasament din Suceava. Cele care i-au ajutat pe elevi să se implice în aceste activități de voluntariat, dar și să aplice matematica în practică și chiar să-și dezvolte simțul economic au fost prof. Mihaela Catargiu, înv. Adriana Crașmariu și Elena Crăciun, dar și directorii Școlii Gimnaziale Nr. 3, Sidonia Apetrei și Viorel Mihalcea. Felicităm toți copiii pentru implicarea activă și voluntară, pe părinții acestora, precum și pe învățătorii și profesorii lor pentru susținere. (MIHAELA CATARGIU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: